Bódi Mária Magdolna lelki készület

 

Lelki készületre hívunk, melynek során a litéri munkáslány, Bódi Mária Magdolna (1921–1945) halálának évfordulójától, március 23-tól kezdve egy hónapon át imádkozunk azért, hogy a Magdiról szívükben megemlékezők megtapasztalhassák a fiatal vértanú közbenjárását életükben.

Az egy hónapon át tartó lelki készület célja, hogy méltó módon tudjunk hálát adni az életszentség hírében elhunyt Magdi életéért, s az általa Istentől kapott kegyelmekért, ilyen módon pedig ne csak fizikailag, hanem lélekben is megérkezhessünk az április 23-i ünnepre.

Az ünnep részleteit itt találod: https://www.veszpremiersekseg.hu/bodi-maria-magdolna-mennyei-szuletesnapja/

Az alábbi öt imajavaslat a Magdiról történő megemlékezés mellett egyúttal Magdi alázatos lelkiségét, önfeláldozó istenhitét is segít megismerni.

Miként imádkozzak? Válassz egy imaformát magadnak az előttünk álló egy hónapra az alábbiakból. Az egyes képekre kattintva megjelenik a teljes méret.

 

 

A lelki felkészülést követően arra buzdítunk, vegyél részt az ünnepségen április 23-án Litéren.

 

Magdi mennyei születésnapja

2022. április 23-án szombaton 10 órától emlékezünk meg Bódi Mária Magdolna mennyei születésnapjáról Litéren, az iskola udvarán. Itt, a vértanúság helyszínén szentmisét ünneplünk, ezután szerény agapéra várjuk a zarándokokat. Ünnepségünk zárásaként Magdi sírjánál imádkozunk, és kérjük közbenjárását személyes imaszándékokért.

Egyházmegyénk ezen ünnepére több helyszínről indul gyalogos és kerékpáros zarándoklat.

Program és regisztráció: https://www.veszpremiersekseg.hu/bodi-maria-magdolna-mennyei-szuletesnapja/

 

 

Comments are closed.Ugrás az oldal tetejére »