A veszprémi Főegyházmegye a 2021/2022-es tanévben Országos Internetes Hittanversenyt hirdet „Kincskeresés a Szent Család őrével” címmel. A verseny célja, hogy a hittanosok gyarapítsák a hittanórán szerzett tudásukat, bővítsék szentírásról szerzett ismereteiket, megismerkedjenek a pápai dokumentumokkal, a katolikus internetes oldalakkal, katolikus sajtóval, ezáltal szélesítsék tájékozottságukat.

Két korcsoportban várjuk a tanulók jelentkezését: általános iskola 5-6., valamint 7-8.

Az országos hittanverseny két fordulóból áll, a feladatlapok a jelentkezési lapon megadott e-mail címre kerülnek kiküldésre. A megoldásokat szintén elektronikus úton kérjük visszaküldeni a feladatlapon megjelölt e-mail címre, és a megadott határidőre. A második forduló feladatlapját a versenyzőnek akkor kézbesítjük, ha határidőre beküldte az első forduló megoldásait.

Az Országos Hittanverseny témája:

  1. A Szent Család értékei
  2. Egy szinodális egyházért: közösség, részvétel, küldetés

Külön értékeljük és díjazzuk az egyházi  iskolák diákjainak munkáit, valamint  a tankerület, nemzetiségi  önkormányzat és  alapítvány által fenntartott iskolák diákjainak munkáit.

A legtöbb pontszámot elért versenyzők díjazásban részesülnek mindkét kategóriában, melynek ünnepélyes díjátadó ünnepsége Búcsúszentlászlón lesz a hittanos találkozón, 2022.május 21.-én.

Az Országos Hittanverseny jelentkezési lapját az alábbi linken lehet elérni:

https://docs.google.com/forms/d/1MmkCBPEjSgeUadxf9EXpdekeeI_5Jk4LWP_h_Kk52Z8/edit

A jelentkezéshez az adatlapot kérjük a *-al jelölt adatok megadásával kitölteni, majd a végén a Küld gombra kattintva véglegesíteni.

A jelentkezés határideje: 2022. március 03.

Az első forduló kiküldése: 2022.március 07.

Az első forduló beküldési határideje: 2022.március 28.

A második forduló kiküldése: 2022.március 31.

A második forduló beküldési határideje: 2022.április 25.

További információk: hittanverseny.veszprem@gmail.com  06 88 220 576,  06 20 441 2608 valamint a plakátra kattintva:

 

 

Comments are closed.Ugrás az oldal tetejére »