A Veszprémi Érseki Főiskola a 2023-as akadémiai évben is gazdag tanulmányi kínálattal várja a hitéleti szakirányú továbbképzések és kurzusok iránt érdeklődőket

A Veszprémi Érseki Főiskola Teológia tanszéke közzétette a 2023-ban induló hitéleti szakirányú továbbképzéseinek listáját. Az érdeklődők a Testteológia; az Élethigiénia és spiritualitás; valamint az Egyházi közösségszervezés, közösségfejlesztés, közösségvezetés szakokra jelentkezhetnek, 2023. szeptember 4.-ig. A képzésben való részvételhez alapképzésben szerzett végzettség szükséges hitéleti, pedagógusképzési, bölcsészettudomány vagy orvos- és egészségtudomány képzési területen.

A Főiskolán működő Teológiai Akadémia továbbá az olyan érdeklődőknek is lehetőséget nyújt a továbbképzések kurzusain való részvételre, akik nem felelnek meg a bemeneti követelményeknek vagy hallgatói jogviszony létesítése nélkül ismernék meg a színvonalas képzések tartalmát. A jelentkezők érdeklődésük szerint választhatják meg, hogy mely kurzusokon kívánnak részt venni, a teljesítésről pedig tanúsítvány kerül kiállításra, így a kreditpontok akár a későbbiekben megkezdett szakirányú továbbképzések során is beszámíthatók.

A jelentkezés részletei és az egyes szakirányú továbbképzések tartalmáról szóló információk megtalálhatók a Főiskola honlapján https://ersekifoiskola.hu/, kérdéseikre pedig választ kaphatnak a teologia@vhf.hu címen.

 

Comments are closed.Ugrás az oldal tetejére »