2024.05.20.

Isten Szentlelke azt akarja, hogy méltó módon éld az életedet!

A keszthelyi Magyarok Nagyasszonya Plébániatemplomban szolgáltatta ki Pünkösdvasárnap a bérmálás szentségét 82 felkészült fiatalnak dr. Udvardy György veszprémi érsek. Ezzel a fiatalok nagykorúvá váltak keresztény hivatásukban, s egyúttal az egyház teljes jogú tagjai lettek.

2024.05.16.

Húszéves jubileum Várpalotán

Fennállásának húsz éves jubileumát ünnepli a várpalotai Nepomuki Szent János Római Katolikus Általános Iskola, s ebből az alkalomból ünnepi szentmisét celebrált Dr. Udvardy György veszprémi érsek.

2024.05.15.

Érsek atya átadta a nyeremény kerékpárt

A Gizella Napokon pecsétgyűjtő játékot hirdetett a Veszprémi Érsekség, ahol a fődíj – Bódi Mária Magdolnára utalva – egy kerékpár volt. Az értékes jutalmat kedden este adta át Dr. Udvardy György érsek atya a szerencsés nyertesnek.

2024.05.14.

Az igazi kincs Isten és Krisztus ismerete

Gizella királyné példája mutatja meg nekünk, mit jelent mindent odaadni Krisztusért és boldogságra lelni a szolgálatban – hangsúlyozta Dr. Udvardy György veszprémi érsek a Gizella Napok ünnepségsorozat nyitó szentmiséjén.

 

2024.05.14.

Értékes lelki tartalommal gazdagított kiadványok

Az elmúlt időszakban több bőséges lelki tartalommal és érdekes információval gazdagított kiadványa jelent meg a Veszprémi Érsekségnek, amelyek bemutatóját Dr. Udvardy György érsek atya, Kovács Gergely posztulátor és Loószné Dömötör Enikő irodavezető tartotta a Gizella Napokon.

Megszakítás