Elsőcsütörtök Káptalanfüredről

Folytatódnak az elsőcsütörtöki imaalkalmak főegyházmegyénk templomaiban. Az idei év hetedik alkalmán a Balatonalmádi-Káptalanfüreden található Angyalos Boldogasszony -kápolna szabadtéri oltáránál imádkozhatunk főpásztorunkkal, papi és szerzetesi hivatásokért. 18 órától szentségimádás, 19 órától pedig szentmisét ünnepelhetünk együtt, amelyet Udvardy György érsek atya mutat be Megyesi Ferenc plébános atyával. Szeretettel hívunk és várunk mindenkit a helyszínre 18:00-ra illetve a képernyők elé, hogy közvetítésünkön keresztül még többen tudjanak bekapcsolódni imádságainkba.

Elsőcsütörtök Ajka-Tósokberénden

Folytatódnak az elsőcsütörtöki imaalkalmak főegyházmegyénk templomaiban. Az idei év hatodik alkalmán az ajkai Szent István Király – templomban imádkozhatunk főpásztorunkkal, papi és szerzetesi hivatásokért. 17 órától szentségimádás, 18 órától pedig szentmisét ünnepelhetünk együtt, amelyet Udvardy György érsek atya mutat be Bakos Frigyes esperes, plébános atyával. Szeretettel hívunk és várunk mindenkit a helyszínre 17:00-ra illetve a képernyők elé, hogy közvetítésünkön keresztül még többen tudjanak bekapcsolódni imádságainkba.

Elsőcsütörtök Úrkúton

Folytatódnak az elsőcsütörtöki imaalkalmak főegyházmegyénk templomaiban. Az idei év ötödik alkalmán az úrkúti Nagyboldogasszony – templomban imádkozhatunk főpásztorunkkal, papi és szerzetesi hivatásokért. 17 órától szentségimádás, 18 órától pedig szentmisét ünnepelhetünk együtt, amelyet Udvardy György érsek atya mutat be Varga – Csikász Bence atyával. Szeretettel hívunk és várunk mindenkit a helyszínre 17:00-ra illetve a képernyők elé, hogy közvetítésünkön keresztül még többen tudjanak bekapcsolódni imádságainkba.

Elsőcsütörtök Ácsteszéren

Április hónap elsőcsütörtöki imaalkalmunk az ácsteszéri Szent Márton – templomban lesz, ahol főpásztorunkkal, papi és szerzetesi hivatásokért imádkozhatunk. 17 órától szentségimádás, 18 órától pedig szentmisét ünnepelhetünk együtt, amelyet Dr. Udvardy György érsek atya mutat be Holubák Attila plébános atyával.
Szeretettel hívunk és várunk mindenkit a helyszínre 17:00-ra illetve az képernyők elé, hogy közvetítésünkön keresztül még többen tudjanak bekapcsolódni imádságainkba.

Pápai elsőcsütörtök

2024-ben is folytatódnak az elsőcsütörtöki imaalkalmak egyházmegyénk templomaiban. Az idei év második alkalmán a pápai Szent Benedek Plébániatemplomban imádkozhatunk főpásztorunkkal, papi és szerzetesi hivatásokért. 17 órától szentségimádás, 18 órától pedig szentmisét ünnepelhetünk együtt, amelyet Udvardy György érsek atya mutat be Földi István esperes, plébános atyával. Szeretettel hívunk és várunk mindenkit a helyszínre 17:00-ra illetve a képernyők elé, hogy közvetítésünkön keresztül még többen tudjanak bekapcsolódni imádságainkba.

Megszakítás