Jézus műhelyében Laposa Norbert atyával

Jézus műhelyében Felker Zsolt atyával

Találkozás a Feltámadottal. Életünkben nagyon fontosak a találkozások. Különösen azok, melyekben barátságok, vagy a család közössége születik meg. Istennel való találkozásunkhoz elsősorban nyitottságra és szabad akarati döntésünkre van szükség. Ő kezdettől fogva találkozni akar velem. Mi lesz a válaszom erre, az Ő megismert szeretetére?

Jézus műhelyében Tódor Szabolcs atyával

Húsvét ünnepére készülve újra szembesülünk Jézus önként vállalt szenvedésével. Megváltónk és nyomában a szentek is megtapasztalták a szenvedés keresztjeit. Tódor Szabolcs atya segítségével arra nézünk rá, hogyan jelent meg a szenvedés Krisztus, a minap ünnepelt Szent József, ill. a 80 éve Veszprémi püspökké kinevezett Mindszenty József életében. Ők segítenek abban, hogy felismerjük a kereszt mögött a feltámadásnak, az élet győzelmének a reményét.

Jézus műhelyében Dr. Csernai Balázs atyával

A nagyböjt meghív az új életre. Balázs atya tanításában segít eligazodni abban, mi akadályozhat bennünket ennek az új életnek az elfogadásában, hogyan tudjuk ezt leküzdeni és Isten kegyelméből élni. Mindennek az átgondolására hívjuk azokat Testvéreket, akik online bekapcsolódnak az előadássorozatba.

Jézus műhelyében Erzsébet és Teréz nővérrel

Ezúttal Erzsébet és Teréz nővér osztják meg velünk gondolataikat arról, hogy Árpád-házi Szent Margit és Bódi Mária Magdolna hogyan ébredt és talált rá hivatásukra. Beszélnek arról is, Szent Margit és Magdi istenkapcsolatában hogyan jelent meg a hivatás, hogyan találták meg hivatásuk helyét a katolikus egyházban, és ez a gyakorlatban hogyan jelent meg.

Jézus műhelyében – archívum

Korábbi lelkigyakorlatainkat YouTube csatornánk lejátszási listájában tudják visszanézni:

Megszakítás