Játékra hívjuk látogatóinkat!

Dr. Udvardy György érsek atya 2024 márciusában hirdette meg a Mindszenty 80 évet abból az alkalomból, hogy éppen 80 évvel ezelőtt nevezte ki XII. Pius pápa Mindszenty Józsefet veszprémi püspökké. Az ünnepi jubileumi évben Mindszenty József veszprémi püspöki másfél évéhez köthető eseményekkel, rendezvényekkel várja az érdeklődőket, a hívőket és a turistákat a Veszprémi Érseki Turisztikai Központ és a veszprémi vár.

Most nyereményjátékra invitáljuk azon várlátogatókat, akik 2024. június 1. és szeptember 29. között regisztrálnak és részt vesznek a VETK ingyenes WIP, vagyis munkaközi túráin. Ehhez nem kell mást tenni, mint regisztrálni a www.wip2023/turavezetes internetes oldalon és részt venni a sisakos sétán.

A jelentkezők között minden hónapban egy darab családi belépőt sorsolunk ki a zalaegerszegi Mindszentyneumba, ahol akár egy teljes napot is eltölthet a szerencsés család.

További hírek

2024.06.20.

Huszonöt éve szolgálatban

Dr. Takáts István általános helynök atya pappá szentelésének huszonötödik évfordulóját ünnepli, s ebből az alkalomból ezüstmisén ünnepelt együtt a Veszprémi Érsekség dolgozóival.

Megszakítás