Lesencei összefogás

A közelmúltban megtartott lesencetomaji jótékonysági bálon hatalmas összefogás és nagylelkűség övezte az Olasz Bálint és Olaszné Szabó Fruzsina családjáért szervezett adománygyűjtést. Az eseményre szerteágazóan érkeztek a támogatók, és a rendezvény végére összesen 300.000 forint pénzadomány gyűlt össze.

Az adományokat az est folyamán elhelyezett adománygyűjtő dobozba helyezték el a vendégek, és a felajánlások, valamint a megvásárolt támogatói jegyek összege már az éjszaka során átadásra került a családnak.

Az esemény szervezői hálásan köszönik mindazoknak, akik részt vettek az adománygyűjtésben, és akik felajánlásaikkal segítették az Olasz családot. “Isten fizesse meg mindenkinek a jószándékát és nagylelkűségét! Nagyon hálásak vagyunk azoknak, akik segítettek ebben a nemes ügyben, és közösen sikerült egy nagy összeget összegyűjtenünk a rászoruló családnak” – nyilatkozta az esemény egyik szervezője.

A szervezők a fiataloknak külön üzenetet küldtek: “Kedves Fiatalok! Jó egészséget és rengeteg boldogságot kívánunk nektek szerető családotok körében!

A jótékonysági bál egy szép példája volt annak, hogy a közösség ereje és a jószándék összehozhatja az embereket egy nemes ügy érdekében.

További hírek

2024.05.27.

A Szentlélek templomai vagyunk

Dr. Udvardy György veszprémi érsek május 26-án, Szentháromság vasárnapján 12 fiatalnak szolgáltatta ki a bérmálás szentségét a zalabéri Szentháromság-templomban.

Megszakítás